E-PUR

E-PUR Hulladékhasznosító Kft.

Tegyünk a környezetért!

A körforgásos gazdaság új szereplője.

Újrahasznosított kompozit műanyag termékek az építőipar és a lakosság számára.

Köszöntő
Kedves Látogató! Nagy örömünkre szolgál, hogy a hazai hulladékhasznosító ipar meghatározó szereplőinek ismételt összefogása révén az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. után egy újabb üzemmel bővíthettük tevékenységünket az E-PUR Hulladékhasznosító Kft. égisze alatt egy olyan kiváló adottságokkal rendelkező területen , mint amilyen Karcag városa és a Karcagi Ipari Park. Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre újabb lépéseket teszünk a környezetünk védelméért, és egy fenntarthatóbb jövő megteremtéséért.
A beruházásról
Beruházásról A beruházás a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával valósult meg kettős támogatási háttérrel. Területrendezés, infrastruktúra- és csarnoképítés: A projekt pontos megnevezése: Széchenyi 2020 A KARCAGI IPARI PARK ÜZLETI INFRASTRUKTÚRÁJÁNAK BŐVÍTÉSE Projektazonosító: GINOP-1.2.4-16-2018-00012 Az Európai Unió és a Magyar állam által nyújtott támogatás pontos összege: 694.527.865 Ft (Komplex projekt, melynek egy része fordítódott a gyárunk csarnokának építésére) Kedvezményezett: Karcagi Ipari Park Kft. Gyártástechnológiai háttér: A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósult meg. A projekt pontos megnevezése: Nemzeti Hulladékgazdálkodási Stratégia kidolgozásához szükséges egyes feladatok ellátása Támogatási szerződés száma: HEF/2/2021-ITM_SZERZ Magyar állam által nyújtott támogatás pontos összege: 222.052.775 Ft A projektkezdés pontos dátuma: 2020.06.01 A projektzárás pontos dátuma: Kedvezményezett: E-PUR Hulladékhasznosító Kft. (Korábbi nevén Elektronikai PURPOR Hulladékhasznosító Kft.)
Tulajdonosok
Az E-PUR Hulladékhasznosító Kft.-t a hulladékfeldolgozási iparban érdekelt, sok-sok éve abban tevékenykedő magyar tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy az újrahasznosított alapanyagból való gyártással teljessé váljon az újrahasznosítási kör, védve ezzel a környezetünket. A gyártott termékek 99%-ban Magyarországról és Erdélyből származó reciklátumból készülnek. Tulajdonosaink: Karcagi Ipari Park Kft., Elektronikai Hulladékhasznosító Kft., HOLOFON Zrt., INFO Kft., Gazdaságfejlesztő és Tanácsadó Kft.
Mi és a környezetünk.
Videó: DML Hungary Kft..

Céljaink & Értékeink

Újragondolva, e-hulladékból termék!

           

Cégünk elkötelezett a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem, fenntartható fejlődés és a körforgásos gazdaság mellett.

Újrahasznosított alapanyagból is lehet minőséget alkotni, amit a munkatársaink és a cég, a cégcsoportunk mögött álló tudás (vegyipari, műszaki), tapasztalat biztosít.

  • Példa1: Példa1
5
termékfajta
0
tonna újrahasznosítva
0
tonna kőolaj-alapanyag kiváltva
10
munkavállaló

Aktuális

Vegye fel velünk a kapcsolatot!